Personvernpolicy

Sist oppdatert: .

Denne peronvernpolicyen gjelder nettstedet til Kleopatra Beauty Klinikk (kleopatraklinikk.no). Ved å bruke nettstedet, godkjenner du denne policyen.

Hva er personvernopplysninger?

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Som eksempel kan nevnes navn, bosted, telefonnummer og e-postadresse. Behandling av personopplysninger er enhver bruk av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av slike bruksmåter.

Behandlingsansvar

"Behandlingsansvar" er betegnelsen på den som primært har ansvar og plikter etter personopplysningsloven. Kleopatra Beauty Klinikk er behandlingsansvarlig for personopplysinger som behandles i forbindelse med bruk av våre tjenester og produkter og personopplysninger vi samler inn og bearbeider for de formål som fremgår nedenfor.

Hva slags informasjon lagres, og hva brukes den til?

Vi lagrer informasjon for flere formål. Dels lagrer vi informasjon for at du skal kunne bruke våre tjenester og produkter. Noen av våre tjenester krever at brukerne registrerer informasjon om seg selv, for eksempel navn og e-postadresse. Dette er data som lagres i interne databaser og brukes til å yte kundeservice og administrere kundeforholdet. Enhver bruker står fritt til å be om at registrerte opplysninger fjernes fra våre databaser.

Formålet med lagringen av informasjon er:

Informasjonskapsler (Cookies)

Vi benytter Google Analytics for innsamling av anonymisert data. Google Analytics benytter informasjonskapsler for å spore hvordan våre brukere navigerer på og benytter nettstedet. Denne dataen blir brukt for å beregne og rapportere brukerantall og trafikk. Du kan når som helst deaktivere informasjonskapsler i din nettleser for å ikke ta del i denne innsamlingen.

Sletting av personopplysninger

Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen. I tillegg vil du som bruker når som helst kunne be oss om å slette opplysninger knyttet til deg som bruker.